Nachtdieren met o.a. Crix Madine + The Clean Son


+ FAKEDRAKE + The Mooman


Nachtdieren met o.a. Crix Madine + The Clean Son

Het uitgangspunt van deze editie? Soulful House!

Zoals jullie van ons weten presenteren we elke keer een andere invalshoek uit de electronische muziek, dit keer nemen we als uitgangspunt Soulful House! 

Verwacht dus een avondje waar de temperaturen tot grote hoogte zullen oplopen en we lekker tegen elkaar aan mogen plakken. 

Crix Madine
 Exceptioneel talent voor het vinden van de warmste klanken van de wereld. Deze inspiratie gebruikt hij vervolgens om ook zijn eigen warme muziekstukken in elkaar te flansen. 

The Clean Son
Nog net geen god, krijgt het op een of andere manier voor elkaar om 5 dagen per week uit te gaan. Op deze manier komt hij erachter welke tunes zaaltjes slopen. 

FAKEDRAKE
FAKEDRAKE heeft 2 grote passies: Meisjes & Fashion. Zijn enorme passie voor meisjes maakt dat hij diverse technieken gevonden heeft om ze allemaal naar hem te laten kijken. Het DJ vak is hiervan de rol waarin hij zich het meest thuis voelt. De man is een Disco koning en gaat jullie heerlijk verwennen.

The Mooman
Om de hittegolf die we vanavond in het kleine zaaltje creëren tot een perfect einde te brengen nodigen we ook een purist uit. The Mooman is het type DJ dat hele dagen lang door platenbakken ligt te spitten, zelf mixers in elkaar schroeft en overal precies van weet wat het in een zaaltje doet. 

Al met al gaan we jullie weer heerlijk verwennen, wordt het zaaltje omgetoverd tot een grote liefdesclub en hopen we met jullie deze fantastische avond te mogen vieren!