Uitverkocht

3FM Serious Talent Presents: HAEVN + The Brahms + Son Mieux


3FM Serious Talent Presents: HAEVN + The Brahms + Son Mieux

3FM Serious Talents die op het punt staan ons land te veroveren!

De hotste acts van 3FM Serious Talent gaan weer op tour, en komen uiteraard ook langs in de Effenaar. In deze concertreeks zie je bands aan het werk die van 3FM de stempel Serious Talent hebben gekregen, en dat is écht niet voor niets.

HEAVN
HEAVN heeft een opvallende link met auto’s. Maar liefst twee nummers van de band werden gebruikt voor een autocommercial. Waarom HEAVN zo in trek is bij de autobranche valt lastig te verklaren. Wat we echter wel weten is dat het de band een vliegende start heeft gegeven. Zo werd ‘Finding Out More’ binnen no time 3FM megahit, en verkocht de band twee keer Paradiso uit (eerst de kleine zaal, vervolgens ‘even’ de grote). Eén ding is duidelijk: HEAVN is hot.

The Brahms
De jongens van The Brahms maken lekker vrolijke en zomerse indiepop waar je meteen blij van wordt. Beluister maar eens hun aanstekelijke 3FM megahit ‘Golden’ en je begrijpt meteen wat we bedoelen. The Brahms staat garant voor een energieke live show, waarbij er lekker veel gedanst kan worden.

Son Mieux
Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om iedereen een kijkje te geven in zijn wereld. Son Mieux pakt je op en neemt je mee op een emotionele reis waarin vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien zelfs een verdwaald liefdesverhaal de revue passeren.