Karma to Burn + Candybar Planet


+ Sons of Morpheus + Eindhoven Rockcity dj-team + Lighttown Fidelity vinyl & CD's


Karma to Burn + Candybar Planet

Rockcity veteranen Candybar Planet rocken de zaal ouderwets stuk met Amerikaanse riff machine Karma to Burn.

Vanavond wordt een gruwelijke rockavond in Eindhoven Rockcity met stonerlegendes Karma To Burn en lokale groove kings Candybar Planet. Sons of Morpheus is ook nog aan boord van de tourbus gestapt en het Eindhoven Rockcity-team gaat de draaitafels terroriseren. Moddertjevet dus! 

Karma To Burn
Eind februari kwam het nieuwe album uit van dit instrumentale beest uit de Appalachen. ‘Mountain Czar’ heet het en het bevat weer een aantal stoner sludge krakers van de bovenste plank. Vaste waarde van KTB is de altijd petdragende gitaarheld Will Mecum. Hun zelfgetitelde debuutalbum en opvolger ‘Wild Wonderful Purgatory’ zijn klassiekers in de heavy scene. En tja, die wil je live horen.

Candybar Planet
Stonerhelden, Effenaar veteranen en Rockcity iconen. Candybar trakteert ons al weer een paar jaar -na een flinke break- op strakke live shows met stonerkrakers van hun twee albums. Met '32Bitch' maakten ze in 1999 een Eindhoven Rockcity klassieker en die bracht ze door heel Europa en gelukkig ook vaak naar podia in onze eigen stad. Zoals vanavond!

Sons of Morpheus
Bluesy, psychedelische rock in de traditie van die grote helden uit de 60’s en 70’s. Ja, we hebben het over Led Zeppelin, Black Sabbath en Hendrix. Sons of Morpheus verschuilt zich niet achter hippe uiterlijkheden of muzikale crossovers, what you see is what you hear and what you get!