Suono Culture Indoor Festival


Main Techno area: Secret Cinema B2B Egbert + Gregor Tresher + Claudio // Digs Deeper area: Homegrown (Massimo Girardi - Ilario Liburni - Deltano) + Just Pete + Jay Swiff


Suono Culture Indoor Festival

Suono Culture bestaat drie jaar en dat wordt groots gevierd met het eerste Suono Culture Indoor Festival met technohelden galore!

 

Suono Culture neemt vanavond alle zalen van de Effenaar over voor de allereerste editie van Suono Culture Indoor Festival met de beste techno uit binnen- en buitenland.

Main Techno Area
In de Main Techno Area pakken we flink uit met een 2,5 uur durende B2B show van Secret Cinema en Egbert. Sets van dit gelegenheidsduo zijn bijzonder en waren voorheen enkel te zien op de grootste festivalpodia van Nederland maar voor Suono Culture maken ze graag een uitzondering. Daarnaast ook een lange set van der große Gregor Tresher, die de Duitse eer komt verdedigen met zijn melodieuze donkere techno, en natuurlijk is onze Suono Culture resident Claudio ook van de partij.


Suono Digs Deeper
De kleine zaal staat in het teken van Suono Culture’s nieuwe sublabel Suono Digs Deeper; ons keurmerk voor de beste Minimal Techno. Straight outta België brengen Massimo Girardi, Ilario Liburni en Deltano, beter bekend als Homegrown, ons een unieke B2B2B-set. Een primeur! Ook zie je just Pete, een bekend gezicht in de Eindhovense scene die momenteel als prominent lid van de formatie die Holländer druk bezig is om de Minimal-sound weer helemaal op de kaart te zetten. De avond wordt geopend door Eindhovenaar Jay Swiff, die de Suono Digs Deeper Area al vroeg in zijn set de diepte in sleurt met de allerfijnste pareltjes uit zijn platencollectie, dus wees op tijd.