Afgelast

Eriksson Delcroix


Naked Song presents... (ism Muziekgebouw)


+ support


Eriksson Delcroix

Bloedmooie donkere folk met een Western tintje.

De show van Erikkson Delcroix op donderdag 31 maart wordt helaas wegens omstandigheden geannuleerd. Er komt geen vervangende datum. Reeds gekochte kaarten kunnen worden teruggebracht bij de kassa van de Effenaar, of via de klantenservice van Ticketmaster. Hier vind je alle informatie.

De zon staat hoog aan de hemel in het bloedhete woestijnstadje. De klapdeuren van de saloon hangen muisstil, terwijl een ratelslang langs de slapende paarden glijdt. Tijd voor wat muziek in deze verlaten cowboy toko!

Enter Eriksson Delcroix; het stijlvolle Belgische koppel Nathalie Delcroix en Bjorn Eriksson. Ze spelen ook in acts als The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, Zita Swoon en Lais maar in 2016 ligt de focus op dit project waarmee ze vorig jaar ook succesvol festival Naked Song aandeden. Bloedmooie donkere folk met een broeierig Western tintje. De cowboys ontwaken uit hun middagdutjes, schenken een glas whisky in en feesten er op los.
 

De pers over debuutalbum ‘For Ever’:

“Een donkere mannenstem van het kaliber Howe Gelb met een engel op zijn schoot. Mooiste Vlaamse countryplaat ooit.” – Oor (NL)

“Een volbloed countryplaat vol kleine songs over grote gevoelens.” – Humo

“Bestaat er zoiets als Kempense Americana of Vlaamse alt.country? Het duo Eriksson Delcroix bewijst dat die vraag zonder blozen met 'ja' mag worden beantwoord.” – Focus Knack