together PANGEA


+ St. Tropez + Lookapony + Very special guest


together PANGEA

Gruwelijke Gruismeel comeback nog aan toe!

Mocht je jezelf nog afvragen wat Gruismeel is…deze puntige garage knapen zijn zo’n beetje de definitie; meezingers met een smerige dosis punk en een powerballad when you least expect it. Hun laatste album ‘Badillac’ was zo goed dat de band bijna niet kon stoppen met touren; ja die band die de viering van 3 jaar Gruismeel afgelopen februari zo vetjes afsloot en goede (tour)vrienden zijn van Mozes and the Firstborn.

Maar ondanks die drukke agenda, namen ze in het geniep toch een nieuwe EP op die nog beter is. True story! (pssssst. Check hier ‘Blue Mirror’ van die EP ‘The Phage’)

St. Tropez
De bio is kort en krachtig: ‘Vier gasten die in een voormalige gay sauna aan een Amsterdams kanaal muziek maken’. Effe voor de duidelijkheid, het geheimzinnige garage kwartet bestaat uit dezelfde bandleden als Go Back To The Zoo. Met St. Tropez hebben ze de afslag genomen naar rauwer, sneller en gemener.

Lookapony
De aanstekelijke garagerock van Lookapony leverde ze recentelijk een plek op de prestigieuze Nederlandse Burger Records mixtape op. Daarnaast stond de band al eens in het voorprogramma van onder andere Cosmonauts, Parquet Courts, Drenge en Audacity. Kortom; een band met veel talent die je vanavond geheid aan het springen krijgt.