KEIURBAN: o.a. Stuurbaard Bakkebaard + De Likt + Bed Rugs


Effenaar en Stuurbaard Bakkebaard presenteren


Herr Seele + Naive Set + Hantrax + Discos Horizontes


KEIURBAN: o.a. Stuurbaard Bakkebaard + De Likt + Bed Rugs

Het nieuwe jaar begin je voortaan met KEIURBAN, het nieuwe festival van Stuurbaard Bakkebaard in de Effenaar.

Klik hier voor het Stuurbaard Bak 'n'Braad Menu en het Tijdschema van KEIURBAN. Lekker en gezellig hoor!

Wat KEIURBAN nou precies is weten zelfs wij nog niet. Spannend. Wel weten we dat het een nieuw jaarlijks festival is, samengesteld door Stuurbaard Bakkebaard. 

Dit is hoe je 2016 wil beginnen; KEIURBAN heeft een winter-grill, muzikale bling van zorgvuldig geselecteerde diamantjes uit Nederland en België, onverwachte zaken en verse songs van Stuurbaard Bakkebaard. Gezellig. De line-up;

Bed Rugs (BE)
Pop en psych komen in België wel heel fijn samen de laatste jaren. Bed Rugs bewijst dat vanavond ongetwijfeld, check alvast hun laatste meesterwerk ‘Cycle’.

De Likt
Deze Rotterdammers zijn de natte middelvinger in de hiphopscene. Is dat fijn? Voel de verse video van de single ‘Ja Dat bedoel Ik’. Heb je ‘m al aan staan? Ja, dat bedoelen we.

Naive Set
Oei, dat ‘Dragon’ (28 november uit) is alweer een ontzettend mooi album van deze Amsterdammers. In de lijn van Real Estate en Ultimate Painting toveren ze vanavond ook nog even een zomerzonnetje met een Duits randje tevoorschijn. Toe ze beach, boys!

Hantrax (BE)
Underground? Wij weten enkel dit; “Hantrax is een solo-project van de Antwerpse elektronica componist & producer Han Swolfs. Zijn authentieke stijl wordt door collega-muzikanten omschreven als ‘an 80’s revival from the future’. Oh ja en SBBB is fan dus.

Discos Horizontes 
Deze vak-dj’s nemen sexy en psychedelische-muziek-zonder-grenzen-maar-met-beats mee en verzorgen tussendoor exotische uitstapjes. Discos Horizontes = gaaf.

Herr Seele (BE)
Ja, die hilarische tv-compagnon van Kamagurka ja, al zou ik dat niet tegen hem zeggen als hij die ontzettend fijne platen aan het spinnen is. Vanavond is deze Vlaamse reus namelijk gewoon Keiurban dj. Come on cowboy!