Uitverkocht

De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine


Grote zaal: Tijdreizen van 00's t/m 50's + Kleine zaal: Tijdreizen naar de toekomst


De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine

Terugkijken, vooruitblikken, maar stilstaan is er niet bij!

De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine; party 2016 style!

We gaan next level tijdens de jaarwisseling. Met De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine kun je zowel terug in de tijd als naar de toekomst. Terugkijken, vooruitblikken, maar stilstaan is er niet bij! Het nu al legendarische 2016 gaat vannacht van start in twee zalen met ontzettend vette tijdreizen:

Grote Zaal: Tijdreizen van 00's t/m 50's 
In de grote zaal gaat de tijdmachine onder leiding van Superstijl terug in de tijd. Maar jij bent natuurlijk degene die de tijdmachine - inclusief toeters, bellen en een grote klok - bedient. En dat doe je door simpelweg te stemmen op een decennium en een muziekstijl.  Elk kwartier start een nieuwe ronde met verse muziekstijlen. Wordt het bijvoorbeeld 50’s rock ‘n’ roll, dan wordt de hele zaal ook rock ‘n’ roll! Hetzelfde geldt uiteraard voor 80’s hiphop en alle andere decennia en genres. Feesten in een gepaste stijl dus.

Kleine Zaal: Tijdreizen naar de toekomst
Dikke electro, vadsige bassen en funky house. In de kleine zaal gaat de reis naar de toekomst. Alsof je met het Evoluon naar de ruimte wordt geschoten en astronaut Wubbo Okkels je vergezeld naar de meest futuristische feestjes van de kosmos. Schrik dus niet als er een dansende alien voorbij stuitert. Na deze toekomstreis land je gewoon weer in het heden: 2016!

Line-up kleine zaal:

  • Wubbo Waffles
  • Neil Rambstrong
  • Buzz Y'Skid
  • Eddy Acapulzor
  • Hubble Habib

Groepstickets:
Groepstickets  zijn uitverkocht.