Uitverkocht

Oscar and the Wolf


Enige NL clubshow! Laatste clubshow met dit album!


+ Bazart


Oscar and the Wolf

De aller-, aller-, allerlaatste clubshow van Oscar And The Wolf met het album ‘Strange Entity.’

Nog één laatste keer geeft Oscar And The Wolf een optreden met het huidige album op zak, voordat Max Colombie definitief weer de studio induikt om te werken aan nieuw materiaal. Hierna zullen we dus waarschijnlijk een tijdje moeten wachten tot Oscar And The Wolf weer iets van zich laat horen. Een show die daarom bij voorbaat al legendarisch is!

Het is inmiddels iets meer dan een jaar geleden sinds Max Colombie met de single ‘Strange Entity’ zijn definitieve doorbraak beleefde en ons met zijn dromerige elektropop omverblies. Optredens op grote festivals zoals Rock Werchter, Lowlands en een uitverkochte HMH-show; aan het succes van de flamboyante Max Colombie lijkt geen eind te komen. Oké, vooruit, met deze tijdelijke stilte in het vooruitzicht dan wel. We geven ons vanavond nog één keer over aan alle hits zoals ‘Strange Entity’, ‘Somebody Wants You’ en ‘Princes’ en hopen dat Max ons daarna niet te lang laat wachten op nieuw werk. 

Bazart
Het Vlaamse Bazart is allesbehalve een doorsnee Nederlandstalige band. Gekenmerkt door hun sterke samenzang en complexe melodieën, brengt Bazart je duistere elektronische indiepop die duidelijk is beïnvloed door bands als Yeasayer, The National en Spinvis.