Uitverkocht

De Jeugd van Tegenwoordig


+ Veldentaal


De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd is begonnen aan de vijfde jeugd met nieuw album ‘Manon’.

Die decembershow was wel heel snel uitverkocht, nietwaar? Precies, dus boeken we er gewoon nog een show bij van deze superhelden. 

Na de grandioze viering van hun ‘super decennium’ afgelopen jaar stoomt De Jeugd van Tegenwoordig snoeihard door met de release van ‘Manon’, het vijfde album van de Amsterdammers. De Jeugd is stouter dan ooit en gaat vast een briljante hit toevoegen aan ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Watskeburt?!’ en al die andere krakers.

De Jeugd Van Tegenwoordig bestaat uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vieze Fur), Ollie Locadia (Willie Wartaal) en zoals altijd bijgestaan door Bas Bron (De Neger des Heils).

+ Veldentaal
Op papier lijkt het misschien alsof er deze zomer niks anders dan ‘New Wave’ de toon sloeg – maar er was nog een project wat de zomer niet alleen maar compleet maakte maar ook op slot gooide.Uit het niets was daar Veldentaal: een collectief bestaande uit Bokoesam, Idaly, Yung Nnelg, Garrincha en GRGY. Hier ga je nog veel meer van horen!

Jack Daniels barbershop
Laat vooral je baard staan! En kam je haren niet. In de foyer van de kleine zaal staat Jack Daniels met hun pop-up Barbershop. Laat je haar onder handen nemen door een authentieke barbier en geniet van een Jack & cola.