Hidden Charms


+ Soviet Grass


Hidden Charms

Schitterende songs van charmante Britten voor liefhebbers van zomerse 60’s tunes.

Hidden Charms klinkt alsof de bandleden opgegroeid zijn in de 60’s op een strak dieet van Shocking Blue, The Rolling Stones, Ennio Morricone en Van Morrison, daarna in een tijdmachine zijn gestapt en muziek zijn gaan maken in 2015. 

De mannen zijn misschien charmant, maar ze zijn zeker zo getalenteerd! Hun songs luisteren weg, zoals een aangename zomeravond voorbijgaat; ze smaken naar meer, meer meer. Voorlopig moeten we het qua releases doen met hun laatste dubbel single: ‘Long Way Down’ en ‘Dreaming of Another Girl’, maar vanavond zullen de Londenaren toch echt met meer van die heerlijke liedjes op de proppen komen in de Altstadt, waar ze afgelopen zomer trouwens ook 'stiekem' al stonden, vlak voor hun doorbraak in hun thuisland.

Soviet Grass
Rock zoals rock bedoeld is; dat is Soviet Grass. Je zou op basis van hun muziek denken dat deze mannen uit het zuiden van de States komen, maar niets is minder waar, ze komen namelijk gewoon uit het knusse Brugge. Soviet Grass maakt heerlijke en vooral smerige blues rock in het straatje van grote internationale acts zoals The Black Keys en Seasick Steve. Lekker!