Grave + Malevolent Creation


Eindhoven Metal Meeting pre-party


+ Apophys


Aan de vooravond van de Eindhoven Metal Meeting kun je alvast stevig in de stemming komen met twee gruwelijke death metal bands: Grave en Malevolent Creation.

Al een ticket voor Eindhoven Metal Meeting gekocht? Neem die dan mee en bestel je ticket niet voor € 15,00, maar € 10,00. Laat je EMM ticket dan wel even zien als je naar binnen gaat. 

Grave
Deze Zweedse death metal legendes zijn met ‘Out of Respect for the Dead’ al bij hun 11e full lenght beland. Grave bevestigde hun grootste status in het begin van de jaren 90 met albums als ‘Into the Grave’, ‘You'll Never See...’, ‘Soulless’ en ‘Hating Life’. Na een jarenlange sabbatical aan het einde van dat decennium zorgden dikke vette tours in Europa en Amerika met bands als The Forsaken, Immolation, Goatwhore en Crematorium ervoor dat deze band de snaren weer snoeistrak op de gitaren hebben staan. En dat hebben ze nog steeds!

Malevolent Creation
Ook deze death metal iconen zijn al sinds eind jaren 80 aan het ‘rulen’ en zijn zelfs bij hun 12e album! De Amerikanen groeiden op met Slayer, Kreator, Possessed, Onslaught, Obituary en sloegen al snel hun eigen weg in die hen de titel 'The Mike Tyson of Death Metal' opleverde. Ook vanavond gaan we met z’n allen vrijwillig knock out, maar vrees niet, de volgende dag kunnen we fris en fruitig beginnen aan de Eindhoven Metal Meeting.