Urbanus & De Fanfaar


+ House Of Rock


Urbanus & De Fanfaar

Deze zotte held rockt de Vlaamse frietpan uit met briljante oneliners en hilarische songs.

Samen met zijn eigen band De Fanfaar heeft Urbanus afgelopen zomer een hele rits festivals platgespeeld. Dit beviel zo goed, dat hij ook dit jaar weer op pad gaat en na zijn geweldige show op Pinkpop naar Eindhoven komt.

Een volbloed rockzanger is Urbanus niet, en een gewone zanger eigenlijk ook niet. We kennen de zotte Belg namelijk vooral als komiek. Maar samen met de ervaren muzikanten van De Fanfaar, een Brusselse Nederlandstalige rockband met even vette gitaren als knipogen en tattoo’s, kan hij deze gebreken ruimschoots goedmaken door een show te brengen met sterke oneliners en rock & roll. Verwacht vanavond een uiterst energieke Urbanus die er alles aan zal doen om er een groot feest van te maken. Urbanus en De Fanfaar, een must voor de die hard fans!

House Of Rock
Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. House classics van DJ Paul Elstak tot The Prodigy en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Zonder keyboards en computers, maar met ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie zullen ze vanavond de zaal opwarmen voor Urbanus & De Fanfaar.