Nachtdieren


Nachtdieren komt weer langs in de Effenaar om er een hete nazomerbende van te maken!

Nachtdieren heeft in de zomer flink gefeest, maar dat niet alleen. Er is meteen flink gescout naar de tofste acts en dj’s. En die zijn gevonden! Samen met een paar lokale boefjes komen ze de tent compleet afbreken. Hieronder leggen ze zelf effe uit met wie en waarom:

Dinsdag Geluidssysteem (Café Tuesday, Cassette, Hoog)
Beter bekend als Jens Rasmussen en Beumer, grote liefhebbers van rollende, plakkerige, hete house-beats. Hun passie voor dinsdag komt voort uit zeer veel ervaring op het gebied van feesten. Doordat ze 7 dagen per week gaan, zijn ze erachter gekomen dat dinsdag voor hen toch echt het neusje van de zalm was. De avond zal op echte dinsdag-stijl geopend worden voor jullie!

Cash’Mo (Nachtdieren)
Onze Australische resident zal weer een selectie van zijn fijnste vinyl plaatjes laten knallen over de speakers. Cash’Mo’s muziek kunnen we het beste omschrijven als tropisch. Perfect om je dieper de avond in te brengen. Komt nog eens bij dat deze man kan dansen als de beste.

Heftone (Power House, Solar)
Deze dj hebben wij leren kennen door zijn fantastische talent om mensen in te smeren met zonnebrand. Wij zagen hem bezig met een geweldige finesse en vroegen ons af waar hij die precieze vingertjes toch vandaan had. Later op de avond zagen we hem een fantastische set wegzetten op Solar, wat blijkt, deze man liegt er niet om. UK house en ‘liefdes techno’ zijn z’n specialiteiten.

¥NS (Nachtdieren, 1991)
Ons levende kunstwerk ¥NS gaf aan dat hij, na een half jaar Shia LaBeouf’s muze te zijn geweest, weer klaar is voor het Nachtdieren leven. We waren dolgelukkig en hebben hem gelijk gevraagd de poster voor ons te maken. ¥NS is iets duisterder geworden dan voorheen, zijn ogen zijn zwart getatoeëerd en zijn muziek begint steeds meer richting het beukwerk te gaan. Blijf op veilige afstand en laat je meenemen in ¥NS’ duistere ziel.

Spektral (Room 306)
Om de avond af te sluiten hebben we de man uitgekozen die zijn hele leven heeft ingericht op het meepakken van zoveel mogelijk super dikke feesten. Door deze jarenlange ervaring, conditie en doorzettingsvermogen is hij verworden tot een strak voor zich uit kijkende, snor dragende, enorm sexy, niet te stoppen dj-mastodont. Spektral leeft zelf het zogenaamde ‘300% leven’ en zal jullie hier het laatste uurtje een glimp van geven. Dansen tot je erbij neer valt op de vuigste techno.

Visuals by Brady
Brady hebben we leren kennen als VJ bij de Café Tuesday feestjes. Zijn onuitputbare bron van creativiteit komt heerlijk uit de verf op een avond als deze. Brady zal ons net dat stapje verder brengen om te zorgen dat deze avond er weer eentje gaat zijn voor in de boeken!

TL;DR:
Lokale beulen met vernieuwde energie; Ze gaan de Effenaar weer afbreken!