Uitverkocht

De Jeugd van Tegenwoordig (extra show: 3 maart 2016)


+ Donnie


Een nieuw album, het tienjarig bestaan, Lowlands opnieuw op z’n kop; De Jeugd van Tegenwoordig wordt steeds vitaler!

Vanwege een uitgebreide tassencontrole, zullen de deuren voor dit concert een half uur eerder open gaan. Om de doorstroom zo vlot mogelijk te houden, vragen we hierin zoveel mogelijk medewerking. We adviseren de bezoekers geen grote tassen mee naar binnen te nemen of zo veel mogelijk thuis te laten. Grote tassen en rugzakken zijn verboden in de zaal. We vragen jullie begrip voor de situatie.

Na de grandioze viering van hun ‘super decennium’ afgelopen jaar, stoomt De Jeugd van Tegenwoordig snoeihard door met het opnemen van een nieuw album, een dikke Lowlands show en vanavond: de Effenaar omver blazen met hun vieze teksten en smerige beats. De Jeugd is stouter dan ooit en gaat vast een briljante hit toevoegen aan ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Watskeburt?!’ en al die andere krakers.

De Jeugd Van Tegenwoordig bestaat uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vieze Fur), Ollie Locadia (Willie Wartaal) en zoals altijd bijgestaan door Bas Bron (De Neger des Heils). 

Donnie
Donnie is de nieuwe ster van het Amsterdamse platenlabel Magnetron Music. Ondersteunt door de beats van Bas Bron, rapt Donnie over thema’s als drank, drugs en merkkleding.