De Sluwe Vos


presents Kontra Live


+ special guests Sticks (Opgezwolle, Great Minds) + Miss Bunty + support: MVDL


Techno/house meister geeft het woord 'live' een andere dimensie

 

Als je door de redacteuren van 3voor12 tot beste act van Noorderslag 2014 wordt gekroond, afsluiter bent op o.a. Awakenings Festival, Strafwerk en DGTL en een hele rits buitenlandse shows achter de rug hebt, doe je ergens iets heel goed. Robert Vosmeijer, a.k.a. De Sluwe Vos, is één van de snelst groeiende namen in de Nederlandse en Belgische dancescene.

De Sluwe Vos neemt je mee langs de verschillende genres die hem hebben geïnspireerd tot het maken van zijn debuutplaat ‘Kontra’. Zo werkte hij samen met rap legende Sticks (Opgezwolle, Great Minds), Willem de Bruin (The Million Plan) en Miss Bunty. Met zijn nieuwe show geeft De Sluwe Vos het woord ‘live’ binnen house/techno scene een geheel andere betekenis. Verwacht een tafel vol synthesizers en drumcomputers en toffe special guests; een live ervaring is geboren.

Na De Sluwe Vos kun je blijven voor officiele Sluwe Vos Afterparty gehost door Nachtdieren, met o.a. Dashingly Handsome, JT en Kobuz. Je mag na De Sluwe Vos gratis blijven, reguliere entree: € 5,-

Meer info

 

 

Natuurlijk is er een coole actie tijdens deze Jack Friday. De cola in je Jack & Cola mix is dan namelijk on the house!