Popronde + Popronde Afterparty


Line up: Eleonor Coco + Alexi Lalas + Yakumo + Suprise DJ's


De Popronde is back in town en met de vertrouwde afterparty in de Effenaar!

Het jaarlijks terugkerend festijn voor zowel de bands en het hongerige muziekpubliek komt terug in de Effenaar met de bands Eleonor Coco en Alexi Lalas. En ook nu gaan we weer afteren als nooit tevoren met onder andere Yakumo, aangevuld met de beste DJ’s. En het is allemaal gratis en voor niets.

De Utrechtse viermansformatie Alexi Lalas heeft in hun korte bestaan al in het voorprogramma van o.a. London Grammar en Blaudzun en op festival Grasnapolsky gestaan. De harmonieuze en hypnotiserende songs met een stuwend en gestage energie worden beïnvloed door het werk van The War On Drugs, Wild Nothing en Fleetwood Mac.

Yakumo neemt je mee naar Tropical Space met hun percussieve, hypnotiserende en uitgesponnen tracks. Hun songs worden live opgebouwd, laag voor laag met rauwe analoge synthesizer sounds en rauwe drums. Subtiel veranderende, betoverende melodieën nemen je langzaam maar zeker mee op reis naar verlaten, tropische landschappen.

Eleonor Coco heeft Amsterdamse bravoure met de passie van een latina. Haar liedjes gaan over de liefde, relaties en alles wat erbij komt kijken. Met een steengoeie band zet ze elk podium op z'n kop. Als koffiemeisje van Timur & Rámon werd zij laatst compleet verrast met de titel van 3FM Serious Talent voor haar single ‘Bring U Back’.