Heibel! invites Zodiak Commune


Techno / Acid / Electro / Dub / Schranz / Drum `n Bass / Goa / Tekno


Delucxed + Saint + Strobewaffle


Een hoop gedoe voor niks.

Zodiak Commune is al twintig jaar een begrip als het gaat om de beste underground acid en techno feesten in Eindhoven. Niet alleen alle krochten van Eindhoven, maar ook o.a. Mysteryland, Awakenings en STRP Festival hebben mogen genieten van hun feestskills. Vanavond hosten ze de kleine zaal van de Effenaar, tijdens de nieuwe editie van Heibel!

DJ STROBEWAFFLE
Strobewaffle lag nog in de wieg toen acid op zijn zuurst was, maar dat prikkelde hem juist in zijn zoektocht naar het donkere en psychedelische in andere genres. Met invloeden uit acid, electro, techno, dub, tekno, gitaren, klassieke muziek en wereldmuziek zet hij de bezoekers vaak op het verkeerde been met een spannende combinatie van platen .

DJ SAINT
De roots van DJ Saint (Marcel Sinke) zijn verankerd in de punk en new wave van begin jaren 80, waarna hij zijn horizon verbreedde richting de elektronische muziek. Reislustig als hij is, dook Saint steeds vaker op tijdens underground feesten in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen en Eindhoven. Zelfs in Bulgarije heeft hij al verschillende feesten vanachter de draaitafels tot een hoogtepunt mogen brengen. Sinds zijn debuut als Zodiak Commune-DJ in 1999 smelt hij zijn andere muzikale liefdes techno, acid, goa en schranz samen tot een broeierig geheel.

DJ DELUCXED
DJ Delucxed (Luc Cuppen) is de jongste telg uit de stal van Zodiak Commune. Eind 1997 begon hij te experimenteren met twee draaitafels en een flinke stapel techno en drum `n bass vinyl. Nog geen jaar later debuteerde hij bij Radio Banzai. Al snel vulde hij op zowel de vrijdag als de zondagavond de ether. De underground scene werd zijn tweede thuis en hij sloot zich aan bij het drum `n bass soundsystem Giant. Al zin in een set met snoeiharde techno en drum ’n bass?