PAUW + Tamarin Desert


PAUW + Tamarin Desert

Vette psych en 60's vibes voor liefhebbers van The Doors, Temples en Sleepy Sun.

Sinterklaasavond is pas morgen, maar vanavond krijg je al een hoop cadeaus om je oren. PAUW is namelijk op dit moment ergens in Eindhoven de laatste hand aan hun debuutalbum aan het leggen. En we hebben gehoord dat daar nogal veel psychedelische presentjes op komen te staan! Net als hun briljante debuut EP overigens.

Helaas moesten de mannen na hun ongelooflijk succesvolle jaar verschiet laten gaan tijdens Eindhoven Psych Lab, maar dat maken ze vanavond in één klap helemaal goed met de lichtstad. Verwacht die heerlijke vette 60’s vibes gemengd met de futureske neo-psych en vooral: een dosis vette songs. Go!

Tamarin Desert
De lange versie van de bio van deze Eindhovense mannen gaat zo: ‘Tamarin Desert maakt 60's georiënteerde psychrock à la Tame Impala en Pond, gecombineerd met vettige fuzzriffs en grooves die wat weg hebben van bijvoorbeeld Led Zeppelin en de rammelige gitaartjes van King Gizzard & the Lizard Wizard. Psychedelica met ballen dus!’ Goeie bio nietwaar, en lekker tot he point ook nog! Voegen wij er nog aan toe dat je nu de verse single ‘Dreams’ hieronder kunt bekijken.