Bonzai Harder


DJ Yves + Bountyhunter + Franky Jones + Ghost


Na het grote succes van de Bonzai Harder stage tijdens de laatste editie van Bonzai, nu een eigen avond!

Na het grote succes van de Bonzai Harder zaal afgelopen januari, krijgt Bonzai Harder voor het eerst een volledig eigen editie in de grote zaal van de Effenaar. Op zaterdag 26 september kun je de hele avond genieten van de heerlijke oude Belgische sound en losgaan op de vetste hardere classics van de bekende DJ’s uit de Bonzai stal. Als de hardere classics van het Belgische Bonzai label je aanspreken dan mag je dit feest niet missen!

Klassiekers zoals ‘the First Rebirth’, ‘Wooops’,  en ‘Belgium Jump’ gaan zeker de revue passeren. Bonzai Records bracht een breed scala aan muziek uit, de Bonzai Harder avond staat natuurlijk in het teken van de stevigere releases van het Belgische label. Voor de line-up heeft Minority Events niet de minste namen weten te strikken. Wat dacht je van DJ Yves, Bountyhunter, Franky Jones & Ghost? Alle vier experts in het draaien van de dikste retro bommen en de term Bonzai Harder is wel aan hen besteed!

Vanwege het grote succes in januari, verwacht Minority Events dat de eerste editie van Bonzai Harder wel eens een schot in de roos zou kunnen zijn. Het advies is dan ook om niet te lang te wachten met het halen van je kaartje, want dit feest zou zomaar eens snel uitverkocht kunnen gaan.