Black-Bone


Album release party


+ Black Bottle Riot


Eindhovense hardrockers presenteren zelf opgenomen album tijdens stomende hardrock party.

Alsof Thin Lizzy modderfakking fat is geworden, zo klinkt het tweede album 'Blessing in Disguise' van de Eindhovense hardrockers Black-Bone. Een ouderwets rockende plaat waar je bloed sneller van gaat stromen en je zin in het weekend met een factor 100 van stijgt.

De mannen van Black-Bone zijn niet meer de jonge honden uit Eindhoven Rockcity, ze zijn de hongerige wolven. Hun live ervaring met als hoogtepunten supports voor Deep Purple, Status Quo, Megadeth en Chickenfoot hoor je direct terug in de nieuwe tracks, die werd opgenomen in hun zelf gemaakte home studio en - niet onbelangrijk - werden gemixt door Peter Pan Speedrock-frontman Peter van Elderen. Tracks als 'Never Too Loud', 'Loaded-Weighted' en 'Nothing But History' zijn stuk voor stuk hardrock klassiekers in de dop; alsof je een injectiespuit met adrenaline rechtstreeks in het hart steekt. Vanavond rocken ze door dat splinternieuwe album heen en iedereen is uitgenodigd voor deze vadsige rock party.

Black Bottle Riot
‘III: Indigo Blues’ is alweer het derde album van de rockers van Black Bottle Riot. Het is een grillig, intens en zeer persoonlijk album geworden. En zo klinkt het ook. Heftige zaken als liefdesverdriet, verlies van werk, woning, een hoop drankmisbruik en vrienden die overleden, het komt allemaal aan bod.