The Big Fat Music Quiz


Number 42 & Effenaar presenteren


DJ Y'Skid


The Big Fat Music Quiz

Question: what's the name of the coolest music quiz in town? The Big Fat Music Quiz!

Vanavond bundelen de Effenaar en Number 42 voor de tweede maal hun krachten tijdens The Big Fat Music Quiz. Een spetterende avond quizzen met vragen over muziek in al haar verschijningsvormen, ondersteund door audiofragmenten, videoclips en uiteraard live muziek!

Deze keer staat er geen wereldrecord op het spel, dus hebben we extra veel tijd voor toffe vragen en gezelligheid. We geven je vast een tip: deze Big Fat Music Quiz is tijdens de Dutch Design Week, dus je kunt er wel van uitgaan dat er een ronde met vragen over design en muziek tussen zit.

Verder kun je vragen verwachten over werkelijk elke muziekstijl, zo divers als de programmering van de Effenaar zelf. Een muzikale reis rond de wereld, zullen we maar zeggen! Van Abba tot Stromae, van Moby tot Mika en van Sisqo tot Soundgarden. 

DJ Y’Skid gaat weer een sensationele 'Big Fat Mix' Ronde doen. Super spannend!

Deelname kost €10,- per persoon. Wil je met een vol team mee doen: zorg dan dat je 5 kaarten koopt! Heb je geen vol team, dan matchen wij je met andere deelnemers zodat er volle teams worden gevormd. De hele avond zal in het Engels gepresenteerd worden, om zoveel mogelijk mensen aan te spreken: dat betekent dan ook géén Nederpop, maar een beetje Europop mag uiteraard niet ontbreken!

Winnaars gaan naar huis met prachtige muzikale prijzen en natuurlijk eeuwige roem.