Afgelast

VOID: origin


drum'n'bass / garage / dubstep / electro / jungle / trap


line-up: Le Lion + Madster + Banganagangbangers + Mr Emptyhead


SAW IS DEAD, VOID THE ORIGIN.

Saw is dead, maar bass music is springlevend. Op de ruïnes van Saw is een nieuw feest ontstaan; VOID: Origin. De vloer scheurt niet alleen door dikke bassen, de tweeters fluiten ook door de vetste trap, drum ’n bass en electro. Dit is een begin. Waar het naar toe gaat, dat zie je onderweg wel! Laat je meevoeren door coole visuals en dikke bassen.

Tijdens Void word je meegesleept in een filmverhaal waar van alles te beleven valt. Naast de variatie aan muziek, staat ook het avontuur centraal. Je zal je ogen niet geloven, wanneer je de Effenaar binnenstapt!

LINE-UP:
LE LION (Kapot Skeer)
Deze gekrulde man laat de stad schudden met een portie heftige dubstep. Hij deelde het podium al eerder met onder andere Zardonic, Getter en Audio. Daar kwamen wij er al snel achter dat hij degene is die alles kapot moet, én kan maken.

MADSTER (All Electronic Music)
Als wij ook maar ergens drum ‘n bass horen, denken we aan deze man. Op de avonden dat hij opende voor Maztek, Emperor en BSE kregen wij de antwoorden op al onze vragen. Vanavond zal Madster ook al jullie vragen beantwoorden.
https://soundcloud.com/madstermusic/madster-midrange

BANGANAGANGBANGERS (...)
Deze jongens staan bekend om hun variëteit. Iets dat ons ook kenmerkt. Ze slepen je gedurende hun set niet alleen mee door ons verhaal, maar ook door een mix van allerlei bass gerelateerde muziekstijlen. In samenwerking met de energie die ze laten losbarsten, gaan we een stapje verder in het mysterie van Void.

MR. EMPTYHEAD (Dubstep Nederland, AEM)
Nadat Mr. Emptyhead zijn talent al rijkelijk liet zien op verschillende edities van AEM, zal deze leeghoofd Void eens laten merken waar zijn hersenen echt zitten! De mix van Liquid Drum en Bass, Jungle en Jump Up klinkt in ieder geval veelbelovend.

TICKETS:
EARLY BIRD: €3,50 (incl. servicekosten)
VVK: €8,50 (incl. servicekosten)