Cassette Festival met o.a. Dekmantel Soundsystem + Cinnaman


+ GERD + Antal + L'Atelier + Obscure


+ Dickie Rosewater + Kaliman + SPEKTRAL + Akemiö Grey + The Clean Son + Hank Long + Beumer & Jens Rasmussen + DJ Fat Jesus + Joel Hemmen + The Mooman + Touriste de l'espace + Kobuz


Cassette Festival met o.a. Dekmantel Soundsystem + Cinnaman

Een nieuw zomers festival in onze tuin!

De organisatoren van Heibel, Nachtdieren en Café Tuesday zijn van mening dat het de afgelopen jaren iets te rustig was tijdens de zomer in het Eindhovense..

Vandaar dat we besloten hebben het heft in eigen handen te nemen, en een heerlijk Eindhovens stadsfestival neer te zetten; we presenteren met trots; Cassette Festival.

Zaterdag 4 juli gaan we los op twee zonovergoten podia, waar we de start van de zomer vieren met uiteenlopende stijlen aan elektronische muziek.

We hebben toppers als Cinnaman, Dekmantel Soundsystem, Antal, Gerd & L’Atelier uitgenodigd om de sterren van de hemel te draaien.

Het zou niet Eindhovens zijn zonder de forse groep lokale initiatieven die Eindhoven zo heerlijk maakt. Jullie kennen ze allemaal, maar hier zijn ze nog eens op een rijtje:

Spektral & Kobuz, Joël Hemmen, Hank Long, Kaliman & Don Agua Rosa, Touriste De L’Espace, The Mooman, The Clean Son en Jens Rasmussen b2b Beumer

We hebben de gekste ontwerpers van de Design Academy gevraagd om voor de aankleding te zorgen, je kan dus een te gek decor verwachten om die heerlijke swingende dansmoves te zetten.

Cassette ziet in Eindhoven de ultieme voedingsbodem voor een topfestival, en we gaan met een flinke dosis passie en humor er een heerlijke dag van maken. Tot 4 juli!


LINE UP:
Main stage:
Dekmantel Soundsystem
Cinnaman (Colors, Amsterdam)
Gerd (Clone Records)
Antal (Rush hour)
L’atelier (ZeeZout)
Beumer & Jens Rasmussen (Café Tuesday)
The Clean Son (Nachtdieren)


Café:
Kaliman & Don Agua Rosa (Midlight crew)
Obscure (Saw)
Hank Long (Heibel)
Joël Hemmen
Akemiö Grey
The Mooman & Tourist de L’Espace (COUP)
Kobuz & Spektral (Room306)
Fat Jesus

 

 

Facebook evenement