W.A.S.P.


+ Distillator


W.A.S.P.

Legendarische hair metal groep met exclusieve Benelux show van najaars-tour.

Slechts weinig zogenoemde hair metalgroepen kunnen terugkijken op zo’n lange loopbaan als het Amerikaanse W.A.S.P. In 1982 opgericht door Blackie Lawless is de metalband misschien wel de meest notoire en shockerende van alle vakgenoten. Conservatieve organisaties doen hun best om de heren aan de schandpaal te nagelen, maar na drie decennia is W.A.S.P. er nog steeds.

Met klassieke metal anthems als ‘I Wanna Be Somebody’, ‘Wild Child’ en ‘Animal (I F**k Like A Beast)’ die ongetwijfeld allemaal voorbij komen in deze speciale, exclusieve Benelux show in de najaars-tour kunnen we gerust spreken van een hele vette metal avond.

Met een beetje geluk spelen de mannen vanavond ook nog wat kraakvers werk van hun in oktober te verschijnen album 'Golgotha', het eerste nieuwe studio album van de band.

Distillator
Deze thrashers bestaan pas twee jaar, maar klinken alsof ze zijn opgericht in 1986, inclusief spandex pakken on stage! De fans van Kreator, Testament en Slayer worden blij van Distillator, dat is een garantie. Houd je van thrash, dan ben je op tijd.