Trijntje Oosterhuis


Nieuw werk van de plaat 'Walk Along', en natuurlijk alle hits van deze veelzijdige solo artiest.

Al sinds de jaren ’90 is zangeres Trijntje Oosterhuis een begrip in Nederland. Als soloartiest is ze ontzettend veelzijdig: naast Nederlandstalig werk met Marco Borsato richt ze zich ook op genres als jazz en soul. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met grote namen als Al Jarreau, Lionel Richie en Burt Bacharach. En laten we Total Touch niet vergeten, waarmee ze in de jaren 90 enkele dikke pop hits scoorde. Kortom, we zijn zeer blij dat Trijntje terugkomt na haar geweldige Effenaar show in 2012.

Samen met Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer vormt Trijntje Oosterhuis de Ladies of Soul. In 2014 stonden ze tweemaal in een uitverkochte Ziggo Dome met een weergaloze pop-soulshow. Kortom, Trijntje is de queen diva van Nederland!


Vanavond zal in het teken staan van haar nieuwe plaat 'Walk Along', die ze samen met Anouk maakte. Daarnaast zal ze natuurlijk ook hits van eerdere albums ten gehore brengen.

Songfestival
In 2015 vertegenwoordigt Trijntje Oosterhuis Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Walk Along’. Het lied werd geschreven door Anouk, met wie Trijntje eerder samenwerkte voor haar album ‘Wrecks We Adore’ dat in 2012 verscheen.