Heibel! met Habib Kachi + The Illuminated b2b Ursus + Madster b2b Trollface.


+ gedoe door Buro Bonje


Een hoop gedoe voor niks

Habib Kachi is geen onbekende bij Heibel!. De meerderheid van de trouwe bezoekers heeft al eens staan swingen op deze hartenbreker. Habib mixt op onnavolgbare wijze rare grooves en electro classics aaneen. Afrofunk, house, electro, groove, latin, soul, hip hop. Allesz!

Dyzz, Rebus en Vence vormen samen The Illuminated. Deze mannen maken al sinds 2009 samen muziek, maar hebben met hun track ‘Scavenger’ al de aandacht getrokken van helden als Skream en Benga. Vanavond word een avond voor in de boeken.. Er zal een exclusieve b2b set plaats vinden met onze grote knuffelbeer URSUS. Deze man heeft een aantal vinyl platen waar je u tegen zegt. Bereid je maar vast voor op de vetste dub, dubstep en reggae, #headskomenvroeg!

Trollface draait al een tijdje mee in de dubstep en drum ’n bass wereld en deelde het podium al met o.a. Black Sun Empire en Emalkay. Hij opende voor onder meer Funtcase en Cookie Monsta tijdens de Circus Takeover in Nederland. Samen met Madster, dé neurofunk goeroe van het Zuiden zullen deze 2 eindbazen er een dikke FISSΔ van maken. Onlangs heeft hij een zéér interessante collab gehad met Addergebroed! Zin in een portie dikke dubstep? Of liever snoeiharde drum ’n bass en neurofunk? Één ding is zeker, de zaal word afgebroken tijdens deze b2b set!

Deze editie van Heibel! wordt gehost door onze vrienden van AEM. Met hun nieuwe concept; 'VOID' hebben ze, voordat het heeft plaats gevonden, al de aandacht weten te trekken van een aantal grote namen in de 'All Electronic Music' scene. Is het al tijd voor Heibel!? Dacht het wel! Tot 13 juni!

 

 

Stond eerder in