Uitverkocht

Tower of Power


ism Muziekgebouw Eindhoven / Radio 6 presents


Dj's: Dees & DamnRijt (weLOVEweFUNK)


Tower of Power

Funk en soul with a capital S!

Vanwege een uitgebreide tassencontrole, zullen de deuren voor dit concert een half uur eerder open gaan. Om de doorstroom zo vlot mogelijk te houden, vragen we hierin zoveel mogelijk medewerking. We adviseren de bezoekers geen grote tassen mee naar binnen te nemen of zo veel mogelijk thuis te laten. Grote tassen en rugzakken zijn verboden in de zaal. We vragen jullie begrip voor de situatie.

De liefhebbers van het betere funk- en soulgeweld weten dat je deze band maar op één manier echt beleeft, en dat is live! Tower of Power in het huis!

In 1968 werd Tower of Power door bandleider en tenorsaxofonist Emilio Castillo opgericht, waarna de band zich al snel op de kaart speelt door hun gedreven optredens en een briljante blazerssectie. Het is dan ook niet gek dat o.a. Little Feat, Santana, Elton John en Rod Stewart regelmatig een beroep doen op de diensten van de band. Zelf maakt de band vooral in de jaren zeventig een aantal ijzersterke albums. Bereid je voor op een dampende avond Soul With A Capital ‘S’!