Effenaar 't Wasven


Reverend Shine Snake Oil Co + Postcards From Mars + Woody Veneman


Fijne muziekjes, lekker eten en drinken in onontdekt paradijsje midden in de stad

Weet je nog, vorig jaar? Die fijne muziekjes, het heerlijke weer en de betoverende sfeer? Omdat het zo ontzettend goed is bevallen, is er dit jaar opnieuw Effenaar ’t Wasven. Verscholen achter de Berenkuil ligt een magisch stukje groen met een boerderij, restaurant, een biologische bakker en een eeuwenoude boom. Een klein paradijs, nog onontdekt en toch midden in de stad. Op drie verschillende zondagen in juni, juli en augustus zorgen Groendomein Het Wasven en de Effenaar op die plek voor fijne muziek en lekker eten en drinken. En jij zorgt voor de fijne sfeer!Woody Veneman
Deze rasechte Eindhovenaar is dan wel vernoemd naar de legendarische folkzanger Woody Guthrie, maar doet zeker niet voor hem onder. In diverse projecten speelde Woody met muzikanten als Marc Ribot, Fresku en Johnny Dowd. Vandaag staat hij op het podium met country, modern folk en roots muziek, gegoten in eigen werk en traditionals.

Reverend Shine Snake Oil Co.
Een vlooiencircus van goochelaars, hofnarren, muzikanten en verhalenvertellers. De beschrijving die deze Denen zichzelf geven roept vraagtekens op, die al snel worden weggenomen wanneer ze het podium betreden. Ze spelen dan ook niet voor niks in juli drie dagen op North Sea Jazz. Een mix van Afrikaanse klanken vermengd met punk rock tonen en een sausje van rocksteady en rhytm & blues maken de beschrijving ineens heel logisch.

Postcards From Mars
Postcards From Mars is een een band rond singer-songwriter Bart van Dalen en komt met hun heerlijke mix van roots, pop, indie en folk de zon laten schijnen bij 't Wasven! Voor de liefhebbers van Bon Iver, Paul Simon, Fleet Foxes. 

Geen idee hoe je jezelf naar dit onontdekt stukje Eindhoven navigeert? Klik hier.

Check het Facebook event voor meer info!