Effenaar 't Wasven


Friends of the Family + Belle of Louisville + Dylan & Fabian


Fijne muziekjes, lekker eten en drinken in onontdekt paradijsje midden in de stad

Weet je nog, vorig jaar? Die fijne muziekjes, het heerlijke weer en de betoverende sfeer? Omdat het zo ontzettend goed is bevallen, is er dit jaar opnieuw Effenaar ’t Wasven. Verscholen achter de Berenkuil ligt een magisch stukje groen met een boerderij, restaurant, een biologische bakker en een eeuwenoude boom. Een klein paradijs, nog onontdekt en toch midden in de stad. Op drie verschillende zondagen in juni, juli en augustus zorgen Groendomein Het Wasven en de Effenaar op die plek voor fijne muziek en lekker eten en drinken. En jij zorgt voor de fijne sfeer!Dylan & Fabian
Jonge akoestische gitaar ‘pickers’ die kracht putten uit oude traditionele Amerikaanse muziek en daar hun eigen draai aan geven. Van eigen werk tot traditionals en obscure covers van o.a. J.J. Cale en Townes van Zandt.

Belle of Louisville 
Een flinke portie americana en deltablues, maar ook oer-rock 'n roll uit de vijftiger en zestiger jaren en countryrock van de twee decennia daarop. Belle of Louisville heeft een ontelbaar aantal invloeden, maar namen als Emmylou Harris, Stevie Nicks en Pokey LaFarge staan vooraan. Yiihaa!!

Friends of the Family
Muziek maken met zoveel mensen (maar liefst elf bandleden!) lijkt moeilijk, maar dat is het niet voor deze mannen. De liefde voor folkmuziek druipt van het podium en inspiratiebronnen als Fleet Foxes, Mumford & Sons en Edward Sharpe & The Magnetic Zeros zijn duidelijk terug te horen. De vergelijking met Mumford & Sons is al een paar keer gemaakt. Kan alleen maar vet zijn!

Geen idee hoe je jezelf naar dit onontdekt stukje Eindhoven navigeert? Klik hier.

Check het Facebook event voor meer info!