Effenaar 't Wasven


Scarlet Mae + Tiny Legs Tim + Ps. En Zo Is Het Leven


Effenaar 't Wasven

Fijne muziekjes, lekker eten en drinken in onontdekt paradijsje midden in de stad

Weet je nog, vorig jaar? Die fijne muziekjes, het heerlijke weer en de betoverende sfeer? Omdat het zo ontzettend goed is bevallen, is er dit jaar opnieuw Effenaar ’t Wasven. Verscholen achter de Berenkuil ligt een magisch stukje groen met een boerderij, restaurant, een biologische bakker en een eeuwenoude boom. Een klein paradijs, nog onontdekt en toch midden in de stad. Op drie verschillende zondagen in juni, juli en augustus zorgen Groendomein Het Wasven en de Effenaar op die plek voor fijne muziek en lekker eten en drinken. En jij zorgt voor de fijne sfeer!PS: En Zo Is Het Leven
Liedjes over een vastgelopen computer, yoga in de jungle, de dag die in stukjes langskomt en dat het laat geworden is. De drummer drumt met speelgoed. De andere drie muzikanten zien er op het eerste gezicht best normaal uit. Als ze beginnen te spelen rollen klanken, woorden, verbazing, ontroering, het leven dat ze leiden en het lijden dat ze leven, zo het publiek in.

Tiny Legs Tim
Those tiny legs sure take a lot o’ burning blues around!’ Na 3 succesvolle albums en met een uitstekende live reputatie bewijst Tiny Legs Tim dat hedendaagse blues veel meer kan zijn dan we denken. Deze Belg betoverde met zijn One Man Blues Band clubs en festivals over heel Europa en speelde het voorprogramma van o.a. Pete Doherty, John Mayall en Ian Siegal.

Scarlet Mae
Of het nu komt door een aanstekelijk refreintje, een onverwacht intermezzo van het strijkkwartet of een scheurende gitaarsolo, Scarlet Mae weet je te verassen en mee te nemen. De band rondom zangeres, pianiste en songwriter Marije van Rijn verenigt in haar muziek een grote diversiteit aan invloeden, van dixie tot country en van jazz tot klassiek met een stem waar je instant verliefd op wordt.

En de mannen van het Black Wax dj-team maken het sfeertje nog veel chiller met fijne plaatjes!


Geen idee hoe je jezelf naar dit onontdekt stukje Eindhoven navigeert? Klik hier.

Check het Facebook event voor meer info!