Heibel! met Labebe + Kobuz & Spektral + Hank Long


disco / techno / acid / house / electro / bass


+ gedoe door Buro Bonje + VJ David Markus


Een hoop gedoe voor niks

Mister Heibel; Hank ‘opa’ Long opent de avond deze keer. Hij neemt een tas vol nieuwe dance knallers mee, en tapt tegenwoordig uit een electro-/techno-/acid vaatje. Zit er muziek in? Dan kan Hank het draaien. Deze disco dino heeft al op de grootste feesten gespeeld en laat de kiddos vol aanstekelijk enthousiasme dansen. Denk qua sound aan Daniel Avery, Erol Alkan, Tuff City Kids, Ghost  Culture, Matrixxman.

Heibel! Heeft vanavond ook een ware primeur voor je: een aantal jaren terug debuteerde op Heibel de Spacegirls. Bloedmooie dames met een ijzersterke platenkeuze. Helaas zijn de Spacegirls sinds kort niet meer. Bij twee van deze astronauten dames begon het toch weer te kriebelen. THANK GOD: Charlotte en Elise are back en we noemen ze voortaan LEBEBE. Voor het eerst in Eindje, dus zorg dat je later tegen je kleinkinderen kunt zeggen dat jij erbij was!

Last maar zeker niet least zijn Kobuz & Spektral deze keer van de party: dit collectief brengt je de heetste deep house en tech house, geïnspireerd door de elektronische helden van toen: Tom Dissevelt en Dick Raaijmakers. Zij maakten in room #306 en rond het Eindhovense Natlab muziek met de allernieuwste technieken. Afgelopen december ontplofte de  kleine zaal werkelijk tijdens hun set, en dus leek het ons verstandig om de heren snel weer terug te vragen, dit keer om de avond af te sluiten!
 

 

Stond eerder in