Patatje Metal


afscheidsshow


+ special guests


Aller- allerlaatste show van Patatje Metal!

Voor de aller-, allerlaatste keer zullen de metalen maniakken van Patatje Metal een vlammende nederpop- glammetalshow geven. Voor de infernale boemannen van Patatje Metal valt hierna het grote doek. Maar niet zonder een laatste keer ontzettend hard te keer te gaan in de kleine zaal. Als vanouds storten Marco Borsatan en zijn mannen de metalmeezingers over het publiek uit. Alles wordt uit de kast gehaald voor een spectaculaire show inclusief special guests. Komt dat zien!

Patatje Metal zag in 2002 het levenslicht en zat al bij Giel Beelen aan tafel nog voordat ze hun eerste optreden hadden gedaan. Verschillende grote shows volgden bij o.a. 013, Zwarte Cross, Paradiso, een optreden bij Vara Live en zeer memorabel optreden op Lowlands. Zowel metal-liefhebbers als smartlap-liefhebbers en alles er tussen in kan zijn hart ophalen bij Patatje Metal. Eigenlijk iedereen die van een hard feestje houdt. De stoere metalsound ten spijt, vormt het bouwen van een feestje het hart van een Patatje Metal-set. De band bestaat uit zanger Marco Borsatan, gitaristen Rammstein Shaffy en Het Beest. Basseur extraordinaire is André H666 en drummer Nico Haat beukt doorgaans de shit uit zijn drumstel, strakker dan de cloaca van een kolibrie.

Het vijftal legt zich toe op het omsleutelen van de meest onschuldige nederpopliedjes tot metalmeezingers. Mash-ups van Het Goede Doel met Metallica, Frans Bauer met Rammstein, Teach Inn met Black Sabbath... Verzin het maar.