SAW is dead: o.a. Emalkay + Funtcase + Phace


line-up: Emalkay + Funtcase + Phace + Requake + Adder b2b Devnik + Obscure + MC Swift + visuals by Les Projecteurs


Allerlaatste SAW bass avond met grootheden Emalkay, Funtcase en Phace

SAW was de beste bass avond van het Zuiden, en dat gaan we vieren! Hoe? Easy, met de vetste bass music van dit moment. Vanaf de eerste editie op 28 januari 2012 hebben we een aantal gruwelijke SAW edities gehad met de dikste wobbles en tofste artiesten uit de internationale dubstep scene.

We zijn trots dat SAW al die keren enorme line-ups heeft weten neer te zetten en dat een hele hoop van jullie er bijna elke editie weer bij waren om samen met ons een top avond neer te zetten. Bedankt!

Maar genoeg is genoeg. En daarom hebben wij, de SAW-crew, besloten dat aankomende editie de aller aller laatste SAW editie wordt. SAW = DEAD

∆ PHACE (Neosignal | DE)
Als je Phace zijn laatste album ‘Shape The Random’ geluisterd hebt, snap je waarom we Phace op SAW moesten hebben. Wat een producties, wat een baas. Hopelijk zijn jullie klaar voor een snoeiharde drum&bass set van dit Duitse Wunder.

∆ EMALKAY (Dub Police, UKF | UK)
Emalkay gaat al heel wat jaartjes mee en als echte bass liefhebber kunnen zijn hitjes als ‘Fabrication’ en ‘Flesh & Bone’ je niet ontgaan zijn. Ze hebben menig dansvloer bereikt en menig mens een momentje van geluk bezorgd. Emalkay en zijn lekkere sound mogen daarom ook niet ontbreken op de laatste SAW.

∆ FUNTCASE (Circus Records | UK)
Met Funtcase wordt het gegarandeerd knallen. Hij staat bekend om zijn rauwe en ‘filthy’ sounds.
“Funtcase produces sensory overload bass music that wobbles, womps and machine guns through your body, making you dance whether you want to or not.” Dat dus!

∆ REQUAKE (Subway | BE)
De mannen van Requake weten hoe dubstep moet voelen, en daarom laten we ze nog een keer een laatste set draaien op SAW. Krachtige bassen, lekkere drumbeats en dus trillende vloeren. Let’s do this.

∆ ADDER B2B DEVNIK (Underslung Audio | NL)
Zonder Adder & Devnik geen SAW. We zijn nog steeds trots dat deze twee heren, die aardig wat mooie dingen gedaan hebben op bass gebied, de SAW residents zijn. Het is de perfecte combinatie voor een hele dikke bass set. Wij kunnen niet wachten.

∆ OBSCURE ( BE / NL)
Deze obscure heren zijn de grondleggers van SAW en zullen deze laatste editie de avond inluiden.
Obscure is niet vies van innovatie en ze zullen dan ook een lekker expirimenteel bass setje voor jullie neerzetten.

∆ MC SWIFT (Subway | NL)
Swift is altijd de vaste SAW MC geweest, en natuurlijk niet zonder reden. Swift is een van de betere MC’s in Nederland en weet als geen ander hoe je een set moet hosten.