Frazey Ford


ism Muziekgebouw Eindhoven


+ Son Mieux


Rootsy tunes met een stem van boter, voor liefhebbers van Pokey LaFarge en Joni Mitchell.

Frazey Ford, zangeres van The Be Good Tanyas maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum 'Obadiah' en speelde na de release ervan exclusief op het Blue Highways festival waar zij een verpletterende indruk achterliet. Nu is ze terug met het prachtige album ‘Indian Ocean’ dat vol staat met verfijnde en zwoele rootspop-songs.

Frazey’s stem is zeer herkenbaar zwoel, soulvol en melancholisch. Ze klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young. Voor de opnames van haar nieuwe album ging ze naar de legendarische studio’s van Al Green in Memphis, waar ze met zijn band een droom van een album opnam dat overal insloeg als een bom. Ze trad onlangs op bij DWDD en haar album werd alom geprezen in de media en vrijwel overal beloond met het maximale aantal sterren. 

De Volkskrant: “Hemelbestormend mooie liedjes” NRC: “Soulstem met vleugels”, Dagblad van het Noorden: “Betoverende countrysoul en een prachtstem”, Varagids: “Wondermooi” OOR: “Wonderbaarlijk album bitterzoete folksoul”, Humo: “Countrysoul als een genoeglijk knetterend haardvuur”

Son Mieux
Singer-songwriter, Nederlands, mysterieus, veel meer is er niet bekend over Son Mieux, behalve dat het het soloproject van Camiel Meiresonne en hij erg mooie songs schrijft.