VoNK


T.I.M. (Berlin Nights/HIGGS Live) + Gwen & Muktar + Phins


Gratis toegankelijke fonkelverse, knapperige techno, met een lekkere en vertrouwde smaak, maar tòch anders. Gerijpt op Eindjes' vruchtbare bodem en te plukken in de Effenaar.

De uit Breda afkomstige T.I.M. is een bekende naam in de Nederlandse underground scene. Naast DJ en producer is hij één van de drijvende krachten achter het Bredase nachtleven. Met evenementen als Klankbord, HIGGS Live en Berlin Nights wist hij grote internationale namen als Mike Dehnert, Rødhad, Jonas Kopp, Mark Broom en Pår Grindvik naar Breda te halen. T.I.M. brengt zijn muziek uit op labels als Etichetta Nera en DNA_rec en kenmerkt zich als DJ door zijn diversiteit en verfijnde platenkeuze. Dit heeft er voor heeft gezorgd dat hij reeds gedraaid heeft op vooraanstaande locaties als Café d’Anvers, Paradiso, Factory 010 en Perron. VoNK is blij hem te mogen verwelkomen in de Effenaar!

Vanavond wordt T.I.M. bijgestaan door Phins en Gwen & Muktar. Een drietal wiens namen steeds vaker rondzoemen in de Eindhovense wandelgangen. En niet zonder reden... Kom, luister, dans en geniet!