Heibel! met o.a. DJ+ (Hoax) + Brutuzz (Sonic Boom) + Akemio Grey (Heibel!)


disco / electro / grime / bass / dubstep / acid / happy hardcore


gedoe: Buro Bonje


Een hoop gedoe voor niks

Voor de aankomende editie van het welbekende opstootje vroegen wij Akemio Grey met welke dj's hij het liefst een avond back2back zou willen draaien. Hij kwam met de volgende namen: DJ+ en Brutuzz. Back 2 back all night long!

DJ+
Geboren in Veghel maar woonachtig in Amsterdam is DJ+. Zijn liefde voor muziek begon met IDM en breakcore, maar hier kreeg hij geen meisjes mee aan het dansen. Later ontdekte hij ‘oldschool’ dubstep waar de diepe bassen en delays  nog centraal stonden.  Inmiddels heeft hij naast dubstep het complete elektronica register van A tot Z open getrokken.  Maar allen met een herkenbare sound, donker, diep en meeslepend. Met een vaste plek in de Melkweg (HOAX) en gigs op o.a. Lowlands, Pitch, Outlook, heeft DJ+ dus genoeg bagage om Heibel op zijn kop te zetten.

Brutuzz
De link met Brutuzz is daarom snel gemaakt, ook hij heeft een voorliefde voor zware bassen. Met roots in de electro en later grime, bass en dubstep. Zijn avond Sonic Boom in de Melkweg is daar een voorbeeld van. Ondanks het feit dat dubstep een commerciële kant is op gegaan, blijft hij true to the core. Met optredens op oa Mysterland, 5 Days Off en Exit komt hij graag naar de Effenaar om zijn skills met jullie te delen.

Akemio Grey
Akemio Grey, zijn muzikale voorkeur is breder dan de heupen van Nicki Minaj. Van trage disco, acid electro tot happy hardcore en alles wat daar tussen past. Akemio Grey kent geen grenzen.

Stond eerder in