Suono Culture: Ramon Tapia


Claudio + Stvn & Bace + Djor


Diamant uit de techno scene met invloeden van Paul Weller en Armand van Helden

Want deze Nederlands-Chileense technoheld was bijna diamantslijper geworden. Vanwege de bloeiende scene in België, verhuist Ramon naar Antwerpen waar hij al snel in de technowereld rolt en zijn bijbaantje als diamantslijper stop kan zetten. Als producer slijpt hij zijn beats namelijk nog harder en frisser dan die dure fonkelende steentjes. Zijn beats rollen als diamanten uit de speakers en dat merkt de buitenwereld ook!

Na een compilatie met eigen mixen voor het New Yorkse toplabel Strictly Rhythm gaat het pas echt hard met deze bescheiden producer. Remixen voor Paul Weller, Armand van Helden, Nic Fanciulli en Marc Romboy volgen, om maar te zwijgen over het ontstaan van zijn eigen label Aella Music. Vanavond zet hij Suono Culture in vuur en vlam met zijn allernieuwste beats.

Maar Ramon Tapia komt deze avond niet alleen, ook resident Claudio de locale helden Stvn & Bace en nieuwkomer Djor zijn sets aan het voorbereiden waarbij stilstaan geen optie is. Deze avond zal een nieuwe diamant aan de Suono Culture ketting worden toegevoegd, zorg daarom dat je erbij bent!!