De Nacht van het Geluk met o.a Billy The Kit & Mitch Crown


House / Electro / Happy Hardcore / EDM / Party


+ It all started in the Nineties DJ team goes Happy Hardcore + Civillian + Layla T


Spetterend afsluitfeest van de "Geluk voor Eindhoven" week. Om 24:00 uur knallen we de Internationale Dag van het Geluk in!

Van 16 t/m 20 maart vieren we de week ‘Geluk voor Eindhoven’ en op 20 maart viert de hele wereld ‘De dag van het Geluk’.  Wij delen natuurlijk graag mee in al dat geluk, en daarom gaan we je tijdens de Nacht van het Geluk extra blij maken. Wij kunnen maar één ding bedenken waar we elke dag een beetje gelukkiger van worden dan we al zijn: een heel erg dik dansfeestje. En laten we nou nét een paar hele toffe acts hebben waarvan we denken dat jullie heel gelukkig gaan worden:

De sound van Billy The Kit is niet zo makkelijk te beschrijven. Dat is er zo eentje die je gewoon moet hóren. Deze fijne man gooit in zijn grote kookpot van house een snufje soul, mespuntje disco en een wolkje R & B. Het is dan ook niet zomaar dat hij gemiddeld 240 shows per jaar doet en zijn records al spinde op o.a. Emporium, Extrema Outdoor en Solar Festival. Maar de beste man komt niet alleen: Mitch Brown komt als MC het feestje verblijden. Deed hij eerder al bij o.a. Fedde La Grand, Funkerman en D-Rashid. Worden wij gelukkig van. Jij ook toch?

Als je denkt aan It all started in the Nineties, dan denk je aan feest! Met meer dan 100 optredens op het CV kunnen deze doorgewinterde dj’s zeggen dat ze het dak eraf blazen. Met heimwee denken we terug aan de jaren ’90. Speciaal voor de Nacht van het Geluk gaan ze alleen maar HAPPY HARDCORE voor jullie draaien. Uit je dak in je trainingspak op de muziek van de Party Animals, Charly Lownoise en Mental Theo en nog veel meer gelukkige 90’s acts!

Civillian voorziet ons in geluk met de beste housemuziek. Hij daagt het publiek uit om harder los te gaan dan dat hij achter de dj-booth doet. Layla T. verblijdt ons met classics en de nieuwste hits, met soms wel erg veel hiphop en schudden met je billen, maar het is in ieder geval altijd een feestje!

 

 

Parktheater en Fontys Hogescholen hebben de handen ineen geslagen om de internationale dag van het geluk op 20 maart te vieren.