GNOD + Radar Men From The Moon


RMFTM Homecoming Show


Ultieme opwarmer voor Eindhoven Psych Lab met Brits spacekraut-collectief en 'homecoming show' van Radar Men From The Moon.

Het Stroomhuis gaat vanavond dieper en verder dan het ooit is gegaan op een zondagavond. Twee hyper-trance opwekkende bands komen je ver voorbij de wolken rocken. Het Britse GNOD met een muzikale drugscocktail van spacerock, kraut en techno, en... verse tracks van onze eigen Radar Men From The Moon, die net terug zijn van hun Europese tour.

GNOD
Eén van de absolute hoogte punten van Eindhoven Psych Lab in de Observatory afgelopen jaar. Wat is GNOD? De vraag stellen is hem beantwoorden. GNOD heeft namelijk vele gezichten en vormen, waarvan lang uitgesponnen tracks, drones en psychedelische freak outs de vaste waarden zijn. Of de Britten nu langskomen als band, als elektronisch knoppendraai ensemble of als gemaskerde struikrovers met lichtgevende klapperpistolen, een feest wordt het altijd. Herhaling, zware bassen, dikke techno achtige beats en schurende fuzzen. Meer kunnen we je niet beloven. En minder ook niet!

Radar Men From The Moon (RMFTM)
Instrumentale ontdekkingsreizen in het vacuüm van de mondiale psych scene. En dat gewoon uit Eindhoven! Een nieuw album met verse RMFTM tracks is onderweg en zal nog voor Eindhoven Psych Lab op 5 en 6 juni de weg naar vinyl vinden. Net als hun vorige album ‘Strange Wave Galore’ zal ook deze plaat verschijnen via  Fuzz Club Records. De mannen komen net terug van een dikke Europese tour en spelen vanavond hun ‘homecoming show’.