P.S. Feest


Fontys studentenfeest met Barend & Wijnand + DJ Juelzz + SESSION

Het belachelijk toffe introfeestje in het kader van het Purple festival afgelopen augustus smaakte naar meer! P.S. Feest gaat het nieuwe hoogtepunt worden in ieders studentenleven en staat voor studievereniging Prick en SQickS. Uiteraard zijn alle Eindhovense studenten die zin hebben in een feestje meer dan welkom! DJ Juelzz
Willem van Kreij, beter bekend als DJ Juelzz, is een jonge dj met nu al een flinke CV. Hij liet zijn draaikunsten al zien op zo’n 300 feesten en festivals, waaronder 7th Sunday Festival, Festyland en Rebirth Festival. Ook het buitenland housed lekker op zijn beats: shows in o.a. Mallorca, Kopenhagen en Marmaris staan op het tourschema van deze verpleegkunde student.


SESSION
In hun doel om de beste feestband van Nederland te worden, schuimt SESSION bijna 100 dagen in het jaar de podia af. In het verleden deelde SESSION het podium met o.a. Alain Clark, Ilse Delange en Glennis Grace. De band speelt bekende en recente feesthits; classics, dance, rock en Nederlandstalige meedeiners.

BAREND & WIJNAND
En alsof dat al niet genoeg is, wordt dit alles gehost door 3FM dj's Barend & Wijnand, bekend van hun nachtbrakersprogramma op de vrijdagnacht (vlak na de Freaknacht), of de vroege zondagavond. Dit belooft een heel mooi feestje te worden. Party on!

facebook event