Heibel! met o.a. Nachtdieren + De Te Kloppen Man + Kader


Techno / House / Minimal / Deep House


Touriste de l’Espace (Nachtdieren + COUP) + De Te Kloppen Man + Tommie Frencken (Kader) + Buro Bonje


Je favoriete opstootje voor nada noppes!

Touriste de l’Espace
Pim Waalen, ook wel bekend als Kleur Plaat, Ho Couture en Crix Madine, is een Nederlandse nepastronout die als eerste mens voet op de maan wilde zetten. Hij is tevens ontwerper, producer, culticoon en hoogleraar geschiedenis. Zijn droom is om zijn eigen wikipedia pagina te krijgen. Overigens is hij ook bezitter van een gouden chocoladewikkel en trouw vertegenwoordiger van Nachtdieren.


De Te Kloppen Man
De Te Kloppen Man is een muzikaal talent uit het gezellige zuiden! De Man is al van jongs af aan gefascineerd door verschillende dance genres. Ooit begonnen met het draaien van electro, maar inmiddels is dit geëvolueerd naar een gezonde mix van house, deephouse, tech house en techno. Kwalitatief, fris en altijd dansbaar. Dit bracht hem al langs verschillende toffe festivals, clubs en feesten zoals o.a. Paaspop, Weekend Magnifiek, Daydream Festival, Duikboot, AIR Amsterdam en P79. In het voorjaar van 2015 staan de eerste eigen producties gepland, dus houd hem in de gaten.


Tommie Frencken
Tommie draait al langer mee dan je favoriete house oma. Bekend van Minstens, Kitsch en tegenwoordig veelvuldig te vinden in de Arcade. Tommie organiseerde afgelopen zomer twee buiten-edities van Kader in Lab-1 met oa. Roger Gerressen, Makcim, Jaime Frias als gast dj’s. Mixt minimal techno en tech house naadloos aan elkaar en dat alles zonder computer kiddo's!