ST8MENT


ST8MENT 'Three Years' editie!

Time flies! Het is al weer tijd voor de ‘Three Years’ editie van ST8MENT Met 10 edities in het geheugen begint ST8MENT het nieuwe jaar sterker dan ooit. Samen met een stevige line up, bestaande uit onder andere Noisecontrollers, Jack of Sound en Deetox, luidt ST8MENT een nieuw tijdperk in en gaat op weg naar de absolute top binnen de hardstyle!

Drie jaar geleden zag ST8MENT in de Effenaar het levenslicht en sindsdien mag ST8MENT zich met 10 knallende edities aan ervaring, als vaste waarde rekenen binnen de hardstyle scene. Met deze speciale Three Years editie gaat ST8MENT bepaald niet voor een doorsnee verjaardagsfeest. ST8MENT pakt zelfs flink uit om te laten zien welke explosieve stappen zij de afgelopen jaren hebben gemaakt. De ontwikkeling van ST8MENT is niemand binnen de hardstyle scene ontgaan en het resultaat hiervan schuiven zij niet onder stoelen of banken. Zaterdag 21 maart 2015 laat ST8MENT wederom zien waar het voor staat en ongekend hard voor gaat!

ST8MENT heeft voor deze speciale Three Years editie zijn krachten weer weten te bundelen om een melodieuze en meesterlijk harde line up neer te zetten. Noisecontrollers mag voor een tweede maal aantreden achter de draaitafels tijdens ST8MENT en zal zich met zijn krachtige melodieën en basslines ongetwijfeld goed weten te mengen in het muzikale geweld van de avond. Dit muzikale geweld is onder andere afkomstig van niemand minder dan Jack of Sound, die een succesvol jaar achter de rug heeft met de productie van verschillende vette tracks als ‘Starlight’ en ‘Das Weite Land’. Daarnaast zorgt ook opkomend rawstyle heldin Deetox met haar ongehoord donkere stijl voor een extra rauw randje aan de avond. De line up wordt compleet gemaakt door het energieke duo Energyzed en The Z. De vocale ondersteuning ligt zoals altijd, in handen van de eigen MC Dash.