VoNK met o.a. Forest People


Forest People (Bosnië) + Mozaïek + Robbert Sikking


Gratis toegankelijke fonkelverse, knapperige techno, met een lekkere en vertrouwde smaak, maar tòch anders. Gerijpt op Eindjes' vruchtbare bodem en te plukken in de Effenaar.

De VoNK cyclus voor dit jaar, begint met weinig woorden maar des te meer kicks èn een primeur. Want met meer dan gepaste trots mag VoNK de deur open zetten voor de allereerste buitenlandse gast. Forest People is de naam, Bosnië het land en vette techno zijn handelsmerk.

Dragan Lakic maakt furore als Forest People met strakke sets die compleet uit eigen producties bestaan. Vermaarde labels als o.a. Planet Rhytm en BluFin brengen zijn releases aan de man. En zijn lijst upcoming gigs op het Europese vasteland blijft maar groeien. Achter het vermaarde Tresor mag hij een vinkje zetten en na vanavond prijkt VoNK ook op die lijst.

Naast Forest People wordt het vanavond ook genieten van Mozaïek, die stiekem ook al een bijzondere lijst achter zijn naam heeft staan. En Robbert Sikking die, voor de verandering zonder de andere helft van Opption, een vonkelzwarte vinylset in petto heeft. En dat allemaal hier in Eindje, op VoNK en helemaal gratis. Kicks voor niks.