Heibel! Polonaise Editie met o.a. Cafe Tuesday + Last Minute Party + Nachtdieren


Een lange polonaise aan dj's: Jens Rasmussen b2b Beumer b2b Obscure b2b Hank Long b2b Giannimal aka Young Swag Soldier


Alaaf! Een hoop gedoe voor niks.

Alaaf! Vanavond is er in de Effenaar weer een hoop gedoe voor niks. Met een lange polonaise aan dj's, waaronder Jens Rasmussen, Beumer en Obscure, belooft het weer een mooie (en misschien zelfs wel romantische) editie te worden.
 
 
Jens Rasmussen
Jens Rasmussen, dat klinkt Deens en dat is hij ook. Gelukkig studeert 'ie aan de Design Academy, zodat we ook hier van zijn dj-kunsten kunnen genieten. Samen met zijn maatje Beumer rockt hij diverse locaties in het Eindhovense onder de naam Cafe Tuesday. Beide heren zijn ondertussen geen onbekenden meer van Heibel, en ook buiten de stadsgrenzen leren ze deze twee heren steeds beter kennen.
 
Beumer
Ook wel bekend vanwege zijn lukrake rug tot rug sessies met Beum & Haas verzorgt Beumer dit keer een breed scala aan rollende beats, verrassende plaatjes en groupies! Aan ervaring geen gebrek bij deze café Tuesday held. Frisse house uit vervlogen tijden mixt hij moeiteloos met dampende discobeats van nu.
 
Obscure
Dit Nederlands/Belgische duo is meer dan bekend bij de vaste SAW of Last Last Last Minute Party gangers. Robin Dohmen en Pieter Jan Pieters zijn creatieve duizendpoten die naast hun energieke dj sets ook succes boeken met tal van andere artistieke dingen. Of ze in een bos draaien of voor je neus in de Effenaar: feest zal het worden! 
 
Hank Long
Hank 'opa' Long mag dan wel een respectabele dj pensioenleeftijd hebben bereikt, maar van ophouden met draaien wil deze disco dino nog niks weten. Naar eigen zeggen kan hij de glimlach van de house kiddo's nog niet missen, en natuurlijk willen wij hem ook gewoon nog niet missen. 
 
 Giannimal aka Young Swag Soldier
 Giannimal aka Mr. Nachtdieren aka Young Swag Soldier aka De Schoonzoon komt een cursusje sexy dansen voor gevorderden dit keer. Hij heeft de lekkerste platen rondom UK Bass uitgezocht om ervoor te zorgen dat deze avond een grote love story gaat worden.
 
 
Buro Bonje
Ze gaan zetten de zaal op zijn kop met decor, touwen, 3D logo’s en ander visueel spektakel; heibel! zal nooit meer hetzelfde worden nu Buro Bonje zich ermee gaat bemoeien. Buro Bonje is een bedrijfje van een aantal Sint Lucas studenten die de aankleding rond de Heibel!-avonden nog vetter gaat maken. De eerste kans waarop je dit live kan meemaken is tijdens deze Polonaise Editie! want tijdens carnaval mag natuurlijk alles.
 
 

 

Stond eerder in