Nachtdieren


Merowen + Budakid + Brad Coleman (LIVE) + Hekkla


Nachtdieren komt langs in de Effenaar om er een hete bende van te maken!

Na een hoop locaties in Eindhoven, is het tijd geworden om de poptempel te ontmaagden. Nachtdieren zorgt voor de aller-, aller-, aller-, allerbeste elektronische muziek; de bezoekers doen de rest.

Merowen
Merowen is een grafisch ontwerper, die op huisfeestjes wel eens durfde om de CD-spelers te kietelen. Uiteindelijk mondde dit uit tot een DJ-set voor het ‘echie’. Sindsdien voorziet hij ons van een heerlijke selectie platen, liefde, en stijlvolle danspasjes.

Budakid
Nachtdieren gaat al een aantal jaren met deze DJ om, en nu staat hij aan de vooravond van een grote doorbraak. Deze in tilburg gestationeerde DJ vliegt over een jaar over de hele wereld, so catch him while you canAfgelopen jaar heeft hij maar liefst twee EP’s uitgebracht, is hij gesupport door Jody Wisternoff, Michel de Hey & Einmusica, en werd hij qua uiterlijk knapper dan ooit. Wij weten het wel, dit word zo’n ontzettend warme, heerlijke DJ set dat we onze kleren alvast uittrekken.

Brad Coleman (LIVE)
Brad Coleman is een beest. Wanneer je deze gast een podium geeft, weet hij alles haarfijn kapot te maken. Voor het eerst in de Nachtdieren geschiedenis gaat hij zijn geluiden live in elkaar knutselen. Verwacht de finesse van een conservatorium geschoolde jongen, gemengd met de bruutheid van een sloopkogel.Hekkla
Om de laatste energie uit je lijf te wringen, heeft Nachtdieren een van de lekkerste selectors van het collectief Spatial, Hekkla gevraagd om de avond in stijl af te sluiten. De beste man schotelt ons deze avond een heerlijk technosetje voor waarbij de fijnproevers zeker aan hun trekken zullen komen.