C.W. Stoneking


+ Small Time Crooks


C.W. Stoneking

C.W. Stoneking is terug met zijn band en nieuwe album 'Gon' Boogaloo'! Voor liefhebbers van Memphis Minnie en Leroy Carr

De Australische blueszanger/gitarist C.W. Stoneking komt terug naar Eindhoven met een nieuw album op zak en een topband om zich heen. Na zijn intieme show in de kleine zaal in 2011, is nu eindelijk de de grote zaal van de Effenaar aan de beurt.

C.W. Stoneking is geboren en getogen in de leegte van het dunbevolkte Australië. Volgens collega Seasick Steve is Stoneking verdwaald in de jaren twintig en dertig en dat is op zijn albums te horen. Op 'Gon' Boogaloo' komt hij met een ratjetoe aan stijlen voor de dag, zoals vooroorlogse country, blues, hillbilly, jazz, calypso en andere folklore. Dit zijn de stijlen die de in Australië woonachtige artiest al jaren inspireren.

Small Time Crooks
De bebaarde schurken uit Den Haag zijn terug in Eindhoven na een spetterend optreden tijdens Effenaar 't Wasven afgelopen zomer. Small Time Crooks is een old-timey skiffle band voorzien met banjo, heupflessen whisky en sigaretten. Er ligt een nieuw album op de plank dat weer vol swingende meezingers staat.