Uitverkocht

The Big Fat Music Quiz


Number 42 & Effenaar presenteren


The Big Fat Music Quiz

Wereldrecord popquizzen in de Effenaar!

Vanavond bundelen de Effenaar en Number 42 hun krachten voor de Big Fat Music Quiz. Een spetterende avond quizzen met vragen over muziek in al haar verschijningsvormen, ondersteund door audiofragmenten, videoclips en uiteraard live muziek!

Je kunt vragen verwachten over werkelijk elke muziekstijl, zo divers als de programmering van de Effenaar zelf. Een muzikale reis rond de wereld, zullen we maar zeggen! Van Abba tot Avicii, van Moby tot Mika en van Sisqo tot Soundgarden.

Er is plek voor 500 deelnemers verdeeld in 100 teams van 5 personen. We gaan voor een uitverkochte zaal en daarmee ben je dan ook meteen onderdeel van het wereldrecord voor de grootste muziekquiz. Het huidige record staat op 355 deelnemers en vond plaats in Rotterdam - Dat moeten we in Eindhoven natuurlijk kunnen verbreken!

Deelname kost €10,- per persoon. Wil je met een vol team mee doen: zorg dan dat je 5 kaarten koopt! Heb je geen vol team, dan matchen wij je met andere deelnemers zodat er volle teams worden gevormd. De hele avond zal in het Engels gepresenteerd worden, om zoveel mogelijk mensen aan te spreken: dat betekent dan ook géén Nederpop, maar een beetje Europop mag uiteraard niet ontbreken!

Winnaars gaan naar huis met prachtige muzikale prijzen en natuurlijk eeuwige roem.

Na een avond puzzelen en peinzen, is het goed afreageren tijdens de afterparty, waar de DJ’s van 80’s Anders je van de beste alternatieve 80’s plaatjes voorzien.