Flip & de Noormannen + Jeroen Kant en de Sheriffs


Bijzondere concertavond in het kader van Proud of the South.

Vanavond zal in café Wilhelmina een bijzondere concertavond plaatsvinden. Flip & de Noormannen en Jeroen Kant en de Sheriffs slaan namelijk de muzikale handen ineen om een speciale show neer te zetten. 

Flip & de Noormannen
Flip Noorman is de speelman met het gescheurde gezicht.  Volle zalen hangen aan de lippen van deze geniale verhalenverteller wanneer hij het publiek meeneemt met verhalen over zijn gescheurde persoonlijkheid, zijn obsessie met het vrouwelijke geslacht en zijn gezichtsverlamming. Deze verhalen worden ondersteund door een weergaloze band, die een mix maakt van balkan, jazz en blues. Een performance die je niet wilt missen! 
 
Jeroen Kant en de Sheriffs
Zodra je zelf al niet eens meer om je eigen grappen kunt lachen, dan wordt het tijd voor iets anders. Tijd voor nieuwe liedjes en tijd voor een nieuwe band. Met deze gedachte dook Jeroen Kant na drie jaar solo te hebben opgetreden de studio in om te werken aan zijn vierde album ‘Nooit Genoeg’. Met zijn cynische maar verhelderende kijk op de dingen om hem heen bezingt hij in zijn liedjes met ijzersterke teksten al dat wat hem bezig houdt. De sound? Herkenbaar en rauw. Zeemansliederen, mariachi's en cowboysongs, maar dan anders.

Dit optreden maakt onderdeel uit van het talentenprogramma Proud of the South: www.proudofthesouth.nl