Corrosion of Conformity


+ Komatsu + An Evening With Knives


Stonermetal legendes in klassieke line-up voor exclusieve NL show naar Effenaar!

Als je van lompe, zware gitaarriffs houdt, dan ken je Corrosion Of Conformity. De band uit North-Carolina bestaat al sinds 1982 en heeft sindsdien al meerdere malen de leden ververst. In 1983 debuteerde de band met het Black Flag geïnspireerde album ‘Eye For An Eye’. In de jaren die daarop volgden werden ze met hun mix van stonerrock en hardrock met daarover een sausje van metal, met regelmaat gevraagd om op tour te gaan met Metallica, Megadeth, Soundgarden en Faith No More en werden er nog eens 8 studioalbums uitgebracht. En nu dus in originele bezetting van Reed Mullin, Pepper Keenan, Woody Weatherman, Mike Dean in onze grote zaal!

Ze zijn terug in de killer line-up van de jaren 90. Verwacht de hits van albums als 'Deliverance' en 'Wiseblood', de absolute top periode van de band.

Line-up:
Reed Mullin
Pepper Keenan
Woody Weatherman
Mike Dean

Komatsu
Laten we wel wezen; Eindhoven is nog altijd stoner rockcity numero uno en naast Candybar Planet en Four Headed Dog is Komatsu daar het levende bewijs van. Vond ook ex-Kyuss zanger John Garcia die de band mee op tour nam afgelopen winter. Bereid je voor op de buldozer die Komatsu heet. Dikke riffs, dikke riffs en nog meer moddervette riffs!

An Evening With Knives
Nog meer kwaliteitsrock uit eigen stad? Jazeker, ook de relatief nieuwe band An Evening With Knives komt vanavond langs om te scheuren. Deze 3 mannen komen uit bands als Komatsu, Hijos De Mayo en Liquid Courage en bewezen tijdens hun eerste gigs al een gruwelijke set te hebben. Denk post-metal, post-rock and stonerdoom, maar dan met geslepen messen!